Presentació

Qui som?

Som un equip de professionals del sector de les tecnologies de la informació, amb més de 20 anys d’experiència en el sector de les noves tecnologies, especialment en el disseny,anàlisis i desenvolupament d’aplicacions empresarials, serveis web i aplicacions distribuïdes.

També comptem amb col·laboradors multidisciplinaris, apassionats en el seu camp, per proporcionar un servei integral al client.

Som entusiastes del món tecnològic i durant anys hem treballat en diferents companyies com a  programadors, analistes i responsables de projecte, contribuint a fer créixer els projectes en què hem participat, basant-nos en la compenetració com a equip i buscant l’excel·lència en la relació amb el client, aprenent constantment de les oportunitats que ens han brindat.

Des de la nostra època universitària ens encantava la programació i sempre hem desitjat emprendre un projecte propi en aquest món, i desenvolupar aplicacions que ajudin a solucionar problemes reals d’una forma senzilla. Així doncs, en la nostra voluntat d’ampliar coneixements i seguir aprenent, participar en apassionants projectes i aportar el nostre know-how a altres empreses, així com entrar de ple en l’apassionant segle XXI i les revolucions tecnològiques que ens ofereix (desenvolupament mòbil, cloud computing, etc.), fundem aquesta companyia el 2014 amb grans esperances i il·lusions, amb moltes ganes d’aprendre, millorar i créixer.

A què ens dediquem i com ho fem?

Per una part, ens dediquem a prestar serveis tecnològics als nostres clients i assessorament tècnic. Desenvolupem projectes a mida de software i projectes web, per a tot tipus de dispositius i plataformes, interconnectant dispositius i sistemes informàtics.

Realitzem iteracions i revisions dels projectes, basades en metodologies de gestió de projectes àgils, per aconseguir desenvolupar i ajustar de forma incremental el projecte i aconseguir al seva evolució mentre es desenvolupa, evitant les planificacions i anàlisis interminables i inflexibles i permitent així realitzar canvis que requereixi el client i usuari requi, i l’equip de desenvolupament redefineix el procés. 

Per altra banda, des del nostre departament d’I+D+I, anirem oferint aplicacions concretes per a diferents dispositius i sistemes operatius. Seran productes que pretenen innovar i aportar solucions d’una forma senzilla i intuïtiva als problemes i situacions que la tecnologia pot ajudar a resoldre, millorant i simplificant la interfície d’usuari (com interacciona l’usuari

amb l’aplicació).

Fins a on volem arribar?  “Open minds”!

No tenim límits preestablerts, arribarem fins on la nostra imaginació pugui i sobretot, fins on els nostres clients vulguin portar-nos!

 

L’Equip de Forge I.T. 

Posa’t en contacte amb nosaltres ara!

Consulta les dades de contacte o envia’ns la teva consulta des de el  formulari de contacte!