Disseny i desenvolupament de software a mida des de 0

  • Vens o fabriques un producte o un servei que requereix incorporar una aplicació a mida? 
  • Necessites una aplicació informàtica a mida (o complementar la que tens) per treballar de manera més eficient?
  • Tens clar com operar internament o relacionar-te amb els teus clients, però necessites algú que programi l’aplicació necessària?
  • Necessites integrar en el teu producte o maquinària una aplicació a mida?
  • Necessites integrar processos mitjançant solucions de software a mida que et permetin integrar i comunicar diferents sistemes i dispositius?

Construïm el mòdul o aplicació informàtica que necessites:

  • Et desenvolupem el software que necesites integrar en el teu producte o maquinària (software industrial a mida)
  • Et desenvolupem la aplicació que desprès vendràs i distribuiràs als teus clients: per exemple una App, una plataforma (SaaS), etc.
  • Et desenvolupem l’eina per als teus clients, o proveïdors, o socis: extranets a mida, solucions de software per relacionar-te amb els teus clients o proveïdors (portals web, apps, programes o plataformes)
  • Idees/projectes de negoci que consisteixen/necessiten, per prestar el seu servei o arribar a usuaris i clients, una eina o aplicació ofimàtica específica i desenvolupada a mida.

A partir dels teus requeriments i necessitats funcionals, implementem la solució de software a mida des de 0, des de l’anàlisi i disseny previs, passant pel disseny i especificació del projecte (necessitats funcionals i  pla d’actuació, anàlisis previs, esquemes, etc.), i el desenvolupament posterior del mateix.

Construïm el teu software

Oferim serveis de disseny i desenvolupament de software a mida per empreses de diferents sectors, com el sector de la distribució (integració punts de venda amb central, integració amb sistemes de mobilitat), el sector industrial (fabricació de productes o maquinària, sistemes encastats, per IoT, per indústria 4.0) el sector dels serveis (col·legis professionals o gremis, franquícies, cooperatives), o per aquelles empreses que disposin d’aplicacions o plataformes informàtiques pròpies, desenvolupades a mida, i que vulguin ampliar, modificar o migrar

Contacta aquí amb nosaltres i explica’ns les teves necessitats

Si ja tens aplicacions funcionant, però potser necessites algú que ampliï la seva funcionalitat, o les evolucioni, o necessites fer una migració o integració amb noves tecnologies  per afrontar nous reptes, podem ajudar-te:

Ampliació, evolució o migracions de software a mida existent o heretat