Pressupost sense cap compromís

Sol·licitud de pressupost:

Introdueix la teva sol.licitud en el següent formulari. Et remitirem pressupost inicial orientatiu (depenent del nivell de detall de les teves especificacions)

Sense cap tipus de compromís per la teva part i total confidencialitat(1) per la nostra!

(1) La informació que ens facilitis del teu projecte serà tractada de forma estrictament confidencial, i no serà revelada a tercers. A més a més, aquesta informació et pertany en tot moment i la seva exposició per la sol.licitud de pressupost no implica cap cessió de drets de propietat ni explotació per Forge I.T.

Si, he llegit i entés la política de privacitat, i accepto el tractament (*)
Si, desitjo rebre ofertes i promocions per correu electrònic

Llegir aquí Avís Legal i Política de Privacitat


En aplicació de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, t'informem que les dades aquí recollides s'emmagatzemaran en un fitxer propietat de Forge Information Technologies S.L., amb la finalitat d'atendre la sol.licitud que realitzes. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, dirigit-se per escrit a Forge I.T., Psg Font del Soldat nº 5 08233 Vacarisses (Barcelona). En cap cas, les dades aquí recollides es cediran a tercers. (Llegir Avís Legal i Política de Privacitat)
A més, Forge Information Technologies S.L., en compliment de la llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Información i el Comerç Electrònic, et sol.licita el teu consentiment per a fer servir el teu correu electrònic amb finalitats comercials, per rebre ofertes i promocions de Forge I.T.. En cap cas, les dades aquí recollides es cediran a tercers.

(*) Els camp amb un (*) són camps requerits, empleni'ls si us plau